TAUSTAT KUNNOSSA -KAI NIIRANEN JATKAA PÄÄVALMENTAJANA!

Kai Niirasen pyyteetön työ savonlinnalaisen jalkapalloilun puolesta jatkuu. Edustus-STPS on solminut tulevan kauden mittaisen jatkosopimuksen kaksi aiempaa kautta joukkuetta luotsanneen Kai Niirasen kanssa. Niirasen ensimmäinen kokonainen kausi päättyi pettymykseen, kun joukkue taisteli putoamista vastaan vielä muutama kierros ennen kauden päättymistä. Viime kausi sujui Niirasen näpeissä menestyksekkäästi, sillä sarjan voitto jäi käytännössä kahden voiton päähän. Lopulta sijoitus oli hienosti toinen.

Edustus-STPS:n puheenjohtaja Jarmo Mikkonen on erittäin tyytyväinen Kai Niirasen jatkosta.

”Upea juttu, että Kaitsulla riittää valmentajana nälkää kehittää pelaajia ja joukkuetta eteenpäin. Joukkueen pelaajisto tulee muuttumaan melkoisesti viime vuodesta, mutta onneksi sama tuttu valmentaja jatkaa sitoutunutta duuniaan joukkueen ja yksilöiden eteen. Kaiken kaikkiaan hieno juttu!”

Jarmo Mikkonen jatkaa Edustus-STPS:n puheenjohtajana tulevallakin kaudella.

Kai Niiranen on päässyt valmistautumaan tulevaan kauteen upouudessa jalkapallohallissa Tanhuvaarassa, jossa edustusjoukkue on harjoitellut marraskuusta alkaen kaksi kertaa viikossa. Tammikuusta eteenpäin joukkue harjoittelee hallissa kolme kertaa viikossa, mikä luo aivan uudet lähtökohdat kauteen aiempiin kausiin, jolloin harjoittelu tapahtui pääasiassa koulun saleissa. Nyt koko talvi pystytään harjoittelemaan oikeasti lajinomaisesti ja minkään taitojen kohdalla ei tarvitse pitää ns. talvitaukoa. Esimerkiksi pitkät syötöt, laukaukset sekä pelipaikkakohtainen harjoittelu ovat olleet aiemmin paussilla koko talviajan, mikä on näkynyt usein STPS:n otteissa erityisesti alkukaudella.

Kaitsu kommentoi itse uunituoretta sopimustaan vaatimattomasti, mutta intoa puhkuen.

”Viime kausi sujui ihan hyvin, joten poikien kanssa on kiva jatkaa yhteistyötä. Meillä on melko nuori nippu kasassa tällä hetkellä, mutta katsellaan rauhassa, josko muutama kokeneempikin kaveri tarttuisi vielä haaviin. Tällä hetkellä treenirinki ei ole valtavan suuri, mutta sitoutumisaste on varsinkin nuorilla pelaajilla hyvä. Tällä hetkellä jalkapalloilijoilla on aika kivat olosuhteet Savonlinnan seudulla. Toivottavasti uusia harrastajia tulisi niin junnupuolelle kuin edustuspuolellekin lisää.”

STPS:n taustaorganisaatio on lähes valmis ensi kaudelle. Jame Mikkonen jatkaa puheenjohtajana ja muut pelaamisen mahdollistajat ovat Juuso Kautonen, Teemu Pulkkinen, Tuomo Nurmela, Satu Ovaska, Antti Pulkkinen, Sointu Kumpulainen sekä Jorma Rinkinen.

Pelaajien osalta sopimuksia on jo sovittu muutamia ja ensimmäiset julkaistaan lähipäivien aikana. STAY TUNED!

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!