PeKa – STPS

STPS matkustaa lauantaina vierasotteluun Kotkaan. Karhulan tekonurmella vastaan asettuu sarjan suurin nousijasuosikki Peli-Karhut. PeKan pelaajalista vilisee nimiä, jotka ovat tuttuja ylemmiltäkin sarjatasoilta. Ehkä kovimpana nimenä voidaan mainita Saku Kvist, joka kolmisen vuotta sitten pelasi Veikkausliigaa PS Kemin riveissä. Kauden ensimmäisessä pelissä PeKa oli FC Peltirumpua vahvempi maalein 2-0. STPS:n mediajaosto sai korviinsa tiedon, että Peltirumpu oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla pitänyt prässin melko maltillisena ja näin ollen tiiviinä pidetty oma pää pysyi puhtaana.

STPS lähtee lauantaiselle Kotkan reissulle 1-2- kotitappio niskassaan. Ensimmäinen peli antoi nuorille pelaajille hyvää esimakua siitä, mitä miesten Kolmosessa on luvassa. Tiukkoihin kaksinkamppailuihin pitää mennä rompakkaasti ja kasetin pitää kestää koko 90 minuuttia. STPS:lle tuli kaksi ulosajoa ensimmäisessä pelissä, kun Miro-Ville Mäkinen ja Jere Malinen lensivät suihkun puolelle. Miehistön suhteen ongelmia ei kuitenkaan tule, vaan STPS saa jalkeille nuoren, mutta nälkäisen ryhmän. Konkariosastollekin on tulossa vahvistusta, kun Antti Pulkkinen palaa pelikiellosta.

Antti Pulkkinen ei pelkää koviakaan kaksinkamppailuja. Lauantaina Karhulassa tarvitaan varmasti Antin puolustustaitoja. Kuva viime vuoden ottelusta Virkyä vastaan.

STPS on scoutannut PeKan pelaamista viime vuoden ja avauskierroksen perusteella. Lohkon ykkössuosikin viitta ei lankea kotkalaisille syyttä. PeKa on hyvin liikkuva, nopea joukkue, jolla löytyy taktista osaamista ja yksilötaitoa. Lähteekö STPS sumputtamaan kentän keskustaa vai jatkuuko ensimmäisen ottelun rohkea ja aktiivinen prässipeli? Tämä selviää lauantaina klo 15.00 Karhulan tekonurmella.

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!