Ennakko: SavU -STPS

Mikkelin Urpolassa lauantaina 23.3. klo 11.00

Varaa omasi nyt!

STPS pelaa lauantaina kauden toisen harjoituspelinsä Mikkelissä Savilahden Urhelijoita vastaan. SavU on hyvä harjoituskauden vastus, sillä joukkueet pelaavat samassa lohkossa ja tappelevat yleensä samoista kärkipään sijoituksista. Ottelu pelataan Urpolan lämmitettävällä tekonurmella, jossa mikkeliläisjoukkueet ovat saaneet harjoitella hyvän tovin.

Edellisestä harjoitusottelusta on kulunut jo lähes kuukausi ja STPS on sinä aikana siirtynyt harjoittelussaan tehovaiheeseen. Vaatimustasoa on nostettu ja kilpailuhenkisyyttä pyritty lisäämään, jotta kamppailupelaamista näkyisi enemmän myös harjoituksissa.

SavU:n mediaosasto on pitänyt hiljaiseloa viime kauden jälkeen, joten joukkueen iskukyvystä ei ole varmaa tietoa. Kirjekyyhkyjen tuomien tietojen mukaan ikisavulaiset jatkavat yhä joukkueessa, mutta esimerkiksi yhteistyöstä MP:n kanssa ei ole varmaa tietoa.

Toisaalta vastustajan pelaamisella ei tässä vaiheessa ole mitään merkitystä, vaan fokus on tiukasti omassa pelaamisessa isolla kentällä. STPS:n maalinsuulla nähdään lauantaina Joni Halme, jonka emoseura on Kulennoisten Pallo.

STPS lähtee otteluun seuraavanlaisella kokoonpanolla:

Henri Manner, Antti Pulkkinen, Teemu Pulkkinen, Jere Malinen, Aapeli Turkka, Eeki Tuunainen, Hekmat Ahmadi, Niklas Turunen, Rasmus Myllys, Niklas Pulkkinen, Valtteri Pekkinen, Elmeri Marttinen, Antti Jouppi, Patrik Pakkala, Jesse Huittinen ja Joni Halme.

Varaa omasi nyt!

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!!