Edustus HaPK – STPS

STPS ja HaPK kohtaavat lauantaina Haminan urheilukentällä erittäin tärkeässä ottelussa ajatellen Kaakon Kolmosen putoamiskamppailua.

Voitolla HaPK nousisi STPS:n kantaan kahden pisteen päähän. Voittaessaan keltamustat jättäisivät Haminan jo kahdeksan pisteen päähän, joten ottelun tärkeyttä ei tarvinne kummankaan joukkueen pukukopissa erikseen mainita.

Toki STPS:lle tasapelikin olisi varmasti puolustusvoitto ja kaikki paineet ovat kotijoukkue HaPK:illa. HaPK on saanut jokasyksyiseen tapaansa apuja naapuriseura KTP:sta sekä Kymen junioriseuroista. Näiden vahvistusten myötä Hamina on pysynyt Kaakon Kolmosessa rimaa hipoen jo useamman vuoden ajan. Tällä hetkellä tilanne näyttää heikommalta kuin aikoihin, mutta vahvistukset ovat tehneet tuhojaan viime aikoina.

Esimerkkinä käy Miika Kolsi, joka on tällä kaudella pelannut Ykköstä KTP:ssä, Kakkosta Susien joukkueessa ja nyt hän pyrkii pitämään HaPK:in elossa. Edellisessä pelaamassaan ottelussa hän teki hattutempun, kun Hamina oli Simpelettä parempi maalein 3-0.

Myös legendaarisista Mulan veljeksistä Mamet on kaivettu naftaliinista ja hän kiusaa lauantaina keltamustia ovelilla hyökkäyspään ratkaisuillaan.

Nämä taustatiedot huomioon otettuna HaPK:in sijoitusta sarjataulukossa tai päästettyjen maalien saraketta on aivan turha liikaa tuijotella. STPS:n tulee pelata kauden parhaimpia pelejään päästäkseen toivottuun tulokseen.

Simo Roivaisen rauhallisuutta ja äärimmäisen painavaa laukasta STPS tarvitsee lauantaina Haminan Bastionilla.
Kuva: Antti Tiihonen Photography

Pienen polvivamman jälkeen kapteeni M. Huttu palaa johtamaan orkesteriaan ja hänen yksi tärkeimmistä jaloista, R. Myllys saapuu hänen rinnalleen. Näiden pelaajien mukanaolo vahvistaa STPS:ää merkittävästi edellisestä Kultsu-pelistä. Yksi erittäin merkittävä takaisku ottelussa kuitenkin tapahtui. Lupaavia otteita maalilla esittänyt Remu Koikkalainen loukkaantui vakavasti, vaikka pystyikin pelin loppuun pelaamaan. Remua ei nähdä enää tällä kaudella tolppien välissä. STPS:n mediajaosto lähettää Remulle isot tsempit kuntoutukseen!

STPS:n superlupausta Remu Koikkalaista ei nähdä enää tällä kaudella tolppien välissä. Nuoren miehen kauden päätti vakava loukkaantuminen.
KUVA: Antti Tiihonen Photography

Pelaako joku näistä makkaraosaston miehistä jo lauantaina Haminassa? Vai pelaako heistä tällä kaudella enää kukaan? Miehiltä itseltään asiaa kysyttäessä vastaus siirtyy automaattisesti kuulijalle.

STPS -maalia vartioi lauantaina Lehmon Pallosta STPS:n keltamustaan paitaan siirtynyt Miska Voutilainen.

Edustus HaPK – STPS Haminassa lauantaina klo 15.00

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!