Edustus IPS – STPS

STPS:n kausi alkaa olla puolivälissä, sillä edessä on keskiviikkona kevätkierroksen viimeinen ottelu Imatralla paikallista palloseuraa vastaan. Tämän jälkeen STPS jää reilun kahden viikon ottelutauolle aloittaakseen syyskierroksensa kotiottelulla PeKa:a vastaan 21.7.

Eetu Harmoinen palasi tutulle tontilleen keltamustien laitapakiksi Kuopion harharetken jälkeen. Pelimies näytti heti osaamistaan oikealla laidalla.
KUVA: Antti Tiihonen Photography

Viime kaudella Imatralla pelattiin jalkapalloa lähes poikkeuksetta sisätiloissa, kun Karhumäen urheilukenttä oli remontissa. Nyt remontti on valmis ja IPS on päässyt nauttimaan uudesta kentästä tämän kauden ajan. Ennakkokaavailuihin nähden imatralaisten kausi on mennyt tähän mennessä yli odotusten. Se keikkuu sarjataulukossa sijalla neljä, ja se on voittanut tähän mennessä kaikki viisi kotiotteluaan!!!

STPS puolestaan sai katkaistua kuuden ottelun voitottoman ottelun jaksonsa viime perjantaina kaatamalla kahdella Rasmus ”Rasse” Myllyksen maalilla lappeenrantalaisen Virkyn. Rasse itse näki ottelun hyvin normaalina perjantai-illan pelinä, eikä lähtenyt joukkuetovereiden hullutteluihin sen kummemmin mukaan.

K-Raudan kummipelaaja Rasse Myllys paiskoi kaksi komeaa maalia edellisessä ottelussa. Keskiviikkona Imatralla STPS tarvitsee yhtä työteliään ja itsevarman Myllyksen, jotta pisteitä sataa Savonlinnaan.

KUVA: Antti Tiihonen Photography

STPS saa jalkeille erittäin iskukykyisen miehistön. Edellisessä ottelussa upean comabackin keltamustaan paitaan tehnyt Eetu Harmoinen jatkaa puolustuslinjassa. Lisäksi sairastuvalla ja jokakesäisellä korkeanpaikanleirillä ollut kapteeni Marko ” Maukka” Hutttu palaa pelaavaan kokoonpanoon. Myös polvivaivoista kärsinyt Antti Jouppi nähdään STPS-miehistössä.

Näin etukäteen ennakoituna IPS lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Sen kotiottelusaldo näyttää 5/5 ja se on kerännyt kymmenestä pelistä kahdeksan pistettä STPS:ää enemmän. Lisäksi sillä on pelaajalistalla yhteensä 36 nimeä, josta valita kuhunkin peliin sopivat pelaajat. Toisaalta STPS on parantanut peliään pikkuhiljaa ja kokoonpanokin vahvistuu jälleen tähän kamppailuun. Sillä on 15 pelimiestä mukana, joista jokainen odottaa nälkäisenä kentälle pääsyä. STPS:n mediajaosto asettaakin panoksensa kohtaan risti. Oletko samaa mieltä??

Edustus-IPS – STPS keskiviikkona 3.7. klo 19.00 Karhumäki

Livestream tuttuun tapaan parin klikkauksen päässä täällä: stps.fi/livestream.html

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!