FC Peltirumpu – STPS

STPS:n neljän ottelun mittainen vieraskiertue jatkuu helatorstaina Kouvolassa. Vastassa tässä kuuden pisteen kamppailussa on Lehtomäen ylepys FC Peltirumpu. Tekonurmella läpi kauden kotiottelunsa pelaava Peltirumpu kuuluu Kaakon Kolmosen suoraviivaisimpiin joukkueisiin. Palloa ei keskikentällä juurikaan pyöritellä, vaan nopeat laidat ja kärkipelaajat saavat paljon ilmapalloja hoideltavakseen. Tiivistä puolustuspeliä pelaavan Peltirummun maaliero viiden ottelun jälkeen on 4-6.

STPS lähtee otteluun kahden ottelun tappioputki vyöllään. Tappiot Kultsusta ja Union Plaanista ovat herättäneet joukkueessa monenlaisia tuntemuksia. Pelaajat tietävät itse, että jokainen yksilö pystyy parempaan, mitä näissä kahdessa pelissä on nähty. Myös joukkueena pelaamista tulee parantaa. Nimenomaan joukkueena STPS:n pitää onnistua tänä kautena erittäin hyvin, jotta kolmen pisteen voittoja saadaan napattua. Ihan hyvä peli ei tänä vuonna riitä pisteisiin.

Viime pelistä sivussa olleet konkarit Juuso Kautonen ja Marko Huttu palaavat kokoonpanoon torstain otteluun. Nämä miehet luovat henkisen selkärangan joukkueelle ja pstyvät heikkoina hetkinä tsemppaamaan nuorempiaan. Union Plaani pelissä polvensa loukannut Antti Pulkkinen sen sijaan joutuu jättämään pelin väliin. Magneettikuvien tuloksista selviää diagnoosi lähipäivien aikana.

STPS-hyökkääjä Emeri Marttinen on ollut hyvässä vedossa tällä kaudella. Työteliäs ja maaliahne pelaaja elää maaleista ja torstaina Eltsulla on mahdollisuus iskeä kauden kolmas maali.

Helatorstain ottelun erikoisuus on se, että tuomarit puhaltavat pilliinsä pelin käynnistymisen merkiksi jo klo. 12.00. Tämä tarkoittaa aikaista torstaiaamua pelaajille. Toisaalta tämä voi kääntyä keltamustalle joukkueelle hyödyksi, sillä Peltirummun pelaajat tuskin ennen seitsemää ovat aamulenkillä, kuten Esturan pelaajat.

STPS:n mediajaosto uskoo, että nuoren joukkueen itseluottamus ei kahden tappion myötä tipu, vaan torstaina STPS esittää jälleen vauhdikasta, rohkeaa, yritteliästä ja yhtenäistä peliä.

Muistathan, että peli näkyy muutaman klikkauksen päässä täällä: http://stps.fi/livestream.html

KUVA: ANTTI TIIHONEN PHOTOGRAPHY

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!