Kultsu FC – STPS

STPS:llä on edessään neljän peräkkäisen pelin vierasputki. Seuraava kotiottelu pelataan Savonlinnassa vasta 16.6, kun Kyrönniemellä vastaan asettuu Kymin Pallo. Nyt torstaina STPS matkaa Joutsenoon, jossa se kohtaa sarjakärki FC Kultsun. Kultsu on voittanut pelaamistaan kolmesta ottelusta kaksi ja pelannut yhden tasan. Niinpä se johtaa Kaakon Kolmosta seitsemällä pisteellä ennen kuudessa pisteessä olevia STPS:ää, Ri-Paa ja PeKa:a. Sarjan alku on ollut juuri sellainen kuin ennen kautta uumoiltiin. Mikään joukkueista ei kykene samanlaiseen dominointiin kuin viime kaudella Kouvolan Sudet. Sarja pysyy varmasti mielenkiintoisena koko tulevan suven. Niin sanottu päivän kunto ja pelaajien päänuppi ratkaisevat suurelta osin myös STPS:n kamppailut ja tämä on yksi alasarjapalloilun suola. Otteluissa nähdään viihdyttäviä tapahtumia ensihetkiltä viimeiseen pillinvihellykseen saakka.

Ylläolevissa kuvissa esiintyvät FC Kultsun tukipilarit ovat jalkapallon ystäville tuttuja myös kausiltaan Kakkosessa. Nämä erittäin vaaralliset hyökkäyspään pelaajat tulevat aiheuttamaan harmia Timo Käckin johtamalle STPS-puolustukselle.

Edellisessä ottelussa STPS voitti kehnon HaPK:in maalein 5-2 ja torstain otteluun savonlinnalaiset pääsevät hyvällä kokoonpanolla. Edellisestä ottelusta työesteiden takia poissa ollut Jere Malinen palaa kokoonpanoon. HaPK-ottelussa STPS pelasi ajoittain erittäin hyvin, mutta koko 90 minuuttia ei ollut sellaista pelaamista, jota torstaina tarvitaan kolmen pisteen saamiseksi.

JUHLIIKO STPS JÄLLEEN TORSTAINA??
KUVA: Antti Tiihonen photography

Joukkueen General Manager, ottelutapahtumajärjestäjä, talkoolainen, myyntitykki ja laitapuolustaja eli kaikki nämä ja paljon muuta samassa paketissa, Juuso Kautonen, on keksinyt joukkueelle erinomaisen porkkanan kolmesta sarjapisteestä. Juuso Kautonen on omalla työmäärällään kentän ulkopuolella saanut aikaiseksi upeaa pöhinää jalkapallon ympärille Savonlinnassa. Mikä hienointa, myös joukkue itse on osoittanut kauden kolmessa ottelussa pystyvänsä pärjäämään myös kentällä, eikä vain kabineteissa. Mikä tuo Kautosen mainitsema palkinto kolmesta pisteestä on, jää tässä vaiheessa salaisuudeksi. Ennakkoon ajateltuna vieraspistekin maistuisi mukavalta Joutsenosta, mutta varmasti viime vuoden toisinto maistuisi vielä mukavammalle. Viime hetken maalilla vierasvoitto..vai mitä mieltä on Elmeri Marttinen?

Kultsu FC – STPS

Joutsenon raviradan tekonurmella torstaina 16.5 klo. 19.00.

OTTELUN VOIT KATSOA LIVENÄ TÄÄLTÄ: http://stps.fi/livestream.html Uusi paranneltu ohjelmisto vaatii kirjautumisen, mutta on silti ilmainen ja laatu on edellisvuotta parempi eli tervetuloa mukaan jännäämään oman kylän poikien menestystä.

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!