Miro-Ville Mäkinen Kuva: Antti Tiihonen Photography

LehPa – STPS

TREENIPELIT ALKAVAT!

STPS avaa kauden 2020 harjoituspelikautensa lauantaina Joensuussa Lehmon Palloa vastaan. LehPa pelaa ensi kaudella Itä/Keski-Suomen Kolmosta eli samalla sarjatasolla kuin STPS. Se on pelannut jo viisi harjoitusottelua tällä kaudella, joten tässä suhteessa STPS lähtee otteluun altavastaajana.

STPS:n pelaajat ovat odottaneet ensimmäistä harjoituspeliä vesi kielellä, sillä jalkapallon pelaaminen oikeassa jalkapallohallissa koulun salien sijasta tuntuu lähes yhtä hyvältä kuin pääsisi ensimmäistä kertaa Kyrönniemen vihreälle veralle.

Koulun salien betoni- ja tilliseinät ovat nähneet parin kuukauden ajan loikkia, spurtteja, lenteleviä kuntopalloja, maitohappoisia reisiä sekä sorahtavia ärräpäitä, kun STPS on pyrkinyt kehittämään pelaajien fyysisiä ominaisuuksia.

Valmentaja Kai Niirasen johtama joukko lähtee Joensuun erinomaisiin olosuhteisiin ennen kaikkea hakemaan ison kentän pelaamisen fiilistä. Virheitä kentällä varmasti nähdään tavallista enemmän, mutta lauantaina ne saa helpommin anteeksi kuin kesällä. Joka jätkältä vaaditaan asennetta ja halua pelata joukkueen puolesta. Tämän tulee näkyä isoina kilometreinä ja loppuun asti pelaamisena. Lopputuloksella ei ole tällä kertaa niin merkitystä.

STPS lähtee otteluun seuraavanlaisella miehistöllä:

Remu Koikkalainen, Eeki Tuunainen, Rasmus Myllys, Valtteri Pekkinen, Jere Malinen, Antti Ahtilinna, Joonas Puhakka, Henri Manner, Hiski Ikonen, Miro-Ville Mäkinen, Juho Olenius, Hekmatollah Ahmadi, Javas Hussaini, Patrik Pakkala ja Jesse Jäppinen (muutokset mahdollisia.)