Ristiinan Pallo – STPS

Perjantaina tarvitaan jälleen keltamustilta taisteluilmettä, kun se matkaa Ristiinaan Kaakon Kolmosen otteluun Ri-Pa:a vastaan. Edellisessä ottelussa STPS kairasi pisteen Kotkan Peli-Karhuilta, mikä oli hieno suoritus koko joukkueelta. Varsinkin puolustussuuntaan joukkue jaksoi tehdä pyyteetöntä työtä.

TÄSTÄ EI ELTSU OSUNUT VIRKYÄ VASTAAN, MUTTA PEKA PELISSÄ MIES KÄYTTI AINOAN PAIKKANSA KYLMÄN VIILEÄSTI HYÖDYKSEEN. ELTSU JOHTAA STPS:N SISÄISTÄ MAALIPÖRSSIÄ.
KUVA: ANTTI TIIHONEN PHOTOGRAPHY

Perjantaina STPS saa varmasti pidettyä palloa paljon enemmän kuin PeKa- ottelussa ja tämä on ehdottomasti vain hyvä asia keltamustille. Pallonhallinnan kautta STPS pystyy käyttämään omia vahvuuksia selvästi paremmin hyväkseen kuin pelkässä vastahyökkäyspelaamisessa.

Myös kokoonpano on odotettavasti edellistä ottelua ryhdikkäämpi, kun Toni Loikkanen, Eetu Harmoinen sekä Hiski Ikonen ovat pelaavassa miehistössä. Urhoollisesti keskikentän pohjalla PeKa-ottelussa uurastanut kapteeni Huttu on sen sijaan pois perjantaisesta kamppailusta.

KAAKON KOLMOSEN SARJATAULUKKO


JOONA NIEMINEN PELASI HUIPPUOTTELUN OIKEANA LAITAPUOLUSTAJANA PEKA:A VASTAAN. VASTASSA OLLUT NUORTEN MAAJOUKKUEPELAAJA TAANIEL USTA PYSYI TÄYSIN PIMENNOSSA.

KUVA: ANTTI TIIHONEN PHOTOGRAPHY

Ri-Pa:n joukkueesta esiin pitää nostaa huippu-uran suomalaisessa jalkapalloilussa tehnyt Miikka Oinonen. Toivottavasti ottelussa nähdään Oinosen ja Speedy Loikkasen välistä taistelua, sillä siinä on Kaakon Kolmosen kovimpia sarjajyriä tällä hetkellä.

Jos et pääse paikalle, niin livestream-herkkua on luvassa osoitteessa stps.fi/livestream.html.

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!!