STPS – Kultsu FC

SARJAKÄRKI SAAPUU KYRKÄLLE!!

STPS pääsee testaamaan sarjakärki Joutsenon Kultsun elokuun taisteluilmeen perjantaina Kyrkällä. Punamusta Kultsu on voittanut pelaamastaan 15 ottelusta 12 ja hävinnyt vain kaksi kertaa. Se johtaa Kaakon Kolmosta 37:llä pisteellä yhden voiton turvin Kypa:a ja PeKa:a.

STPS puolestaan on kerännyt 15 pelistään yhtä monta pistettä eli 15. Kaikki jalkapalloa seuraavat tietävät, että piste per peli tahti oikeuttaa sarjataulukossa alempaan keskiluokkaan. Tällä hetkellä STPS majailee sarjataulukossa sijalla 9, kun kaiken kaikkiaan joukkueita on sarjassa 12. Tässä vaiheessa kautta näyttää siltä, että sarjataulukko Kaakon Kolmosessa jakautuu kahtia. Kuusi ensimmäistä joukkuetta ovat nimittäin karanneet jo kahdeksan pisteen päähän seitsemäntenä olevasta Virkystä. Realistisesti STPS kamppailee tällä kaudella maksimissaan sijasta seitsemän.

Perjantain otteluun keltamustat lähtevät positiivisella ja tuoreella fiiliksellä, sillä takana on ilmaa puhdistanut saunailta sekä uusien pelaajien tulo mukaan harjoitusvahvuuteen. Tämä ns. Tanhuvaaran Jengi on tuonut uutta eloa ja laatua tekemiseen ja pitkästä aikaa harjoituksissa on ollut muun muassa kolme täysipainoiseen treenaamiseen pystyvää maalivahtia. Nähtäväksi jää, ketkä näistä Tanhuvaaraan opiskelemaan tulleista pelaajista nähdään STPS:n miehistössä lähitulevaisuudessa.

Perjantain kamppailussa debyytin tekee Antti Ahtilinna, joka on uransa aikana ehtinyt pelaamaan JIPPO:ssa, LehPa:ssa sekä viimeisimpänä Kiteen Urheilijoissa Itä-Suomen Nelosta. Tällä kaudella Antti on tehnyt KiU:n riveissä 11 pelissä neljä maalia.

VAHVAN KAUDEN STPS:N OIKEALLA LAIDALLA PELANNUT EEKI TUUNAINEN TYÖN ÄÄRESSÄ UNION PLAANI PELISSÄ.

KUVA: ANTTI TIIHONEN PHTOGRAPHY

Viime kaudella STPS voitti Kultsun Kyrkällä sekä Joutsenossa. Tämän kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Kultsu oli selkeästi parempi maalein 3-1. Kultsun miehistöstä kaksi pelaajaa nousee ylitse muiden. Abah Samson Akoh on viimeistellyt vaatimattomat 22 osumaa tällä kaudella ja Odeh Audu Alexander 11. Lisäksi maalivahti Saku Pesonen omaa Suomen mittapuulla mitattuna erinomaiset avaukset.

Kotijoukkueen kannustamisen lisäksi vierasjoukkueen mielenkiintoisia pelaajia kannattaa pitää silmällä. STPS toivoo erityisesti omien junioreiden saapumista otteluun.

STPS – Kultsu FC, Kyrönniemellä 16.8. perjantaina klo. 19.00.

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!