STPS- Union Plaani

Koulut alkavat torstaina ja mikä sopisikaan mukavammin ensimmäiseen arkipäivään kuin STPS:n peli Kyrkällä. 
STPS on ottelun ehdoton ennakkosuosikki, sillä vierasjoukkueen Union Plaanin edellinen voitto on kahden kuukauden takaa Simpelettä vastaan. Kesäkuun alun jälkeen heinolalaiset ovat saaneet kuudesta pelistä vain yhden tasapelipisteen. 

Sarjataulukossa STPS on kuitenkin vain yhden sijan Plaania edellä, mutta voitolla se jäisi jo kuuden pisteen päähän. Ottelu on siis ehdottoman tärkeä keltamustille.  Vaikka joukkueilla on sarjataulukossa vain kolmen pisteen ero, on STPS:n maaliero 25 maalia parempi kuin heinolalaisten. 

Edellisessä ottelussa STPS sai hallita palloa ja se onnistuikin vaarallisten tilanteiden luomisessa suhteellisen hyvin. Lisäksi sen korkea prässi oli myrkkyä vastustajalle. STPS pääsee otteluun hyvällä miehistöllä sillä edellisestä ottelusta sivussa olleet Miro-Ville Mäkinen, Eetu Harmoinen sekä Elmeri Marttinen ovat jälleen pelaavassa kokoonpanossa. Jobinpostia viime pelistä tuli Teemu Pulkkisen kohdalta kun tällä kaudella alkukauden vaivannut lähentäjä revähti lievässä pallontavoittelutilanteessa. 

Kapteeni Huttu näkee Pulkkisen loukkaantumisessa hyviäkin puolia: 
”Perjantaina vietetään joukkueen kauden toista saunailtaa ja Teemu saa keskittyä rauhassa ohjelmanumeroiden suunnitteluun ja kyllähän tässä vuosien saatossa on ilman Temeäkin totuttu pelaamaan.”

EETU HARMOINEN ON JÄLLEEN TULESSA TORSTAINA.
KUVA: ANTTI TIIHONEN PHOTOGRAPHY

STPS tulee saamaan hyökkäyksiä torstain kamppailussa useita ja STPS:n mediajaosto toivoo malttia ja toisaalta myös kylmäpäisyyttä ratkaisutilanteisiin. Varaa leijumiseen ei ole, sillä STPS on hävinnyt tällä kaudella yhtä monta ottelua kuin Plaanin. Puolustaminen, prässipelaaminen ja kaksinkamppailut ovat avainasemassa ottelun voittamiseen.  Turhia maalintekotilanteita Plaanille ei kannata antaa, sillä kärjessä pelaava joukkueen kapteeni Jens Tanskanen osaa kyllä pallon laittaa pussiin.

Koko perheellä kannustamaan keltamustat voittoon!!

STPS – UNION PLAANI TORSTAINA 8.8. KLO. 19.00 KYRÖNNIEMELLÄ

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!!