STPS – Virky

Juhannussimat on juotu ja juhannustaiat on taiottu myös STPS:n osalta, joten on aika palata sorvin ääreen. Kauden kymmenenteen peliin vastustajaksi saapuuu lappeenrantalainen Virky. Tämä 2013 perustettu perinteikäs seura koostuu lappeen alueen huippupelaajista. Tosin näiden huippupelaajien huippuvuodet ovat menneet jokin aika sitten. Pallo pysyy näiden herrojen jalassa kiitettävästi, mutta ihan aina parasta kokoonpanoa ei jalkeille saada. Tässä ottelussa jos jossain päivän kunto ratkaisee, kenelle kolme pistettä lähtee.

Tämän kauden STPS ei ole jättänyt missään ottelussa katsojia kylmäksi. Ottelut ovat olleet maalirikkaita ja vauhdikkaita kamppailuja. Valitettavan usein STPS on joutunut kuitenkin jättämään pisteet vastustajalle.

Muutaman edellisen ottelun ajan STPS on joutunut pelaamaan hyvin nuorella kokoonpanolla. Yli 18-vuotiaita pelaajia on ollut vain kourallinen. Tähän saadaan helpotusta Virky -pelissä, sillä Juuso Kautonen, Teemu Pulkkinen ja Rasmus Myllys nähdään suurella todennäköisyydellä kentällä. Myös täyden pelin toppareina pelanneet Miro-Ville Mäkinen ja Toni ”Speedy” Loikkanen jatkavat kokoonpanossa. Simpeleellä loukkaantuneen luottopakki Henri Manner saattaa olla perjantain kamppailussa sivussa. Sen sijaan Niklas Pulkkinen palaa kokoonpanoon.

Jodi ei ole ollut täysin tyytyväinen nuoren joukkueen otteisiin. Hän toivoo pelaajilta äijämäistä otetta ja loppuun saakka yrittämistä Virkyä vastaan. Jodi on varma, että voittoja alkaa pikku hiljaa napsumaan, kunhan joka pelistä otetaan oppia.

KUVA: Antti Tiihonen photography

Ennakkoasetelmat perjantain kamppailuun ovat tasaiset. Molemmat joukkueet ovat keränneet kauden yhdeksästä ottelusta kaksi voittoa ja majailevat näin ollen sarjataulukon eteläpäässä. STPS:n mediajaoston mukaan Jorma ”Jodi” Rinkinen laittoi juhannusviikonloppuna isot verkot vesille ja lähti kalastamaan isoja kaloja. Vielä perjantaille näitä isoja kaloja ei vielä ole luvassa, mutta loppukaudesta niistä varmasti Kyrönniemelle saapuva yleisö pääsee nauttimaan.

KUVA: Antti Tiihonen photography

28.6. perjantaina klo. 19.00 Kyrönniemen Urheilukenttä.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!!