UNION PLAANI – STPS

STPS pääsee lauantaina pelaamaan ensimmäisen pelinsä luonnonnurmella. Heinolan urheilupuistossa vastaan asettuu kotijoukkue Union Plaani. Union Plaanin kausi Kaakon Kolmosessa ei ole alkanut mairittelevasti. Neljästä pelistä se on voittanut vain yhden, maalieron ollessa 3-13. STPS on puolestaan voittanut kahdesti ja hävinnyt kahdesti. Maaliero 9-8. Tilastojen valossa STPS lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

KUVA: Antti Tiihonen Photography

Tänään perjantaina ensimmäistä kertaa Kyrönniemen vihreällä veralla harjoitellut STPS ei kuitenkaan pääse otteluun aivan parhaalla kokoonpanolla. Italiassa yhdistetyllä perhe-/jalkapallolomalla oleva Juuso Kautonen on poissa lauantaisesta kamppailusta ja muitakin epävarmuuksia on ilmassa.

Päävalmentaja Kai Niiranen uskoo pelaajien asenteen olevan Heinolassa kunnossa. Nämä on niitä pelejä, jossa joukkueen taktiikka pitää luoda tilanteen ja olosuhteen mukaan. Kentän kunnosta ei ole mitään tietoa ja lyhytsyötöllisiä hienouksia ei pidä omassa päässä ryhtyä liiemmin tekemään. ”Uusi” alusta on sen verran muovimattoja hitaampi ja pomppuisempi, että sen kanssa pitää olla tarkkana.

KUVA: Antti Tiihonen Photography

Tässä kuvassa tyyneltä vaikuttava keltamusta joukkue ottaa lauantaina taisteluilmeen ja kaataa Union Plaanin kovalla yrittämisellä ja nuoruuden innolla. Erityisesti Joona Niemisen ja Henri Mannerin suoritukset nousevat isoon rooliin, sillä he pitävät STPS:n selkärangan kunnossa ja he laittavat nuoret pojat liikkeelle.

Union Plaani – STPS

Lauantaina 25.5. klo. 15 Heinolan Urheilupuisto

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA