PELIT KÄYNTIIN! MV-KIROUS JATKUU.

JIPPO (II-div. )-STPS (III-div.) Sunnuntaina 24.2. Joensuussa klo. 14.

STPS aloittaa harjoituspelinsä suoraan syvästä päädystä, kun se kohtaa sunnuntaina Joensuussa upean uudessa hallissa Kakkosen JIPPO:n. JIPPO on kova mittari STPS:lle heti kauden ensimmäiseen harjoitusotteluun. JIPPO:n nimilistaa katsoessa ei voi välttyä ajatukselta, että STPS saa tosissaan harjoitella puolustamista sunnuntaina. Tästä pitävät huolen monille jalkapallon ystäville tutut nimet kuten Irakli Sirbiladze, Timo Tahvanainen, Tommi Tainio ja Miko Mäkirinne. Viime vuonna samainen harjoitusottelu päätty 2-0 JIPPO:n voittoon.

STPS:n maalivahtitilanne on ollut huolestuttava viime vuosina. Aina, kun valoa tunnelin päässä on näkynyt, on matto vedetty jalkojen alta. Noin kolmena vuonna peräkkäin joukkueen ykkösmaalivahdiksi kaavailtu pelaaja on loukkaantunut pahasti jo ennen kauden alkua. Onneksi joka vuosi taustajoukot manageri Kautosen johdolla ovat löytäneet toimivan ratkaisun mv-ongelmaan. Tämä vuosi ei näytä tekevän poikkeusta. Maalivahtilupaus Remu Koikkalainen, jolle on aseteltu isoja saappaita tolppien väliin ensi kesäksi, on tuskaillut selkänsä kanssa jo pidemmän tovin. Viime viikkoiset tutkimukset paljastivat, että Remun tulee olla sivussa tositoimista noin kolmen kuukauden ajan. Siksipä sunnuntaina STPS maalilla seisoo maalivahti JIPPO:n riveistä. Koko STPS-väki toivoo, että Remun selkä saataisiin kuntoon kesäksi, sillä hänellä on potentiaalia pelata hieno ensimmäinen kausi aikuisten tasolla.

STPS:n kokoonpano sunnuntain kamppailuun(muutokset mahdollisia):

Henri Manner, Jere Malinen, Antti Pulkkinen, Aapeli Turkka, Valtteri Pekkinen, Jesse Huittinen, Niklas Turunen, Elmeri Marttinen, Teemu Pulkkinen, Marko Huttu, Hekmat Ahmadi, Patrik Pakkala, Javad Husseini, Rasmus Myllys, Juuso Kautonen, Antti Jouppi ja Eeki Tuunainen.

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!