STPS – FC Peltirumpu

SUPERELOKUU ALKAA!! NELJÄ KOTIOTTELUA!!

STPS aloittaa kolmen peräkkäisen kotipeliputkensa lauantaina 3.8. kouvolalaista FC Peltirumpua vastaan. Näistä otteluista STPS tavoittelee helpottavia voittoja, jotta putoamisviivan mörkö saataisiin ikkunan takaa kummittelemasta.

Odottelemalla Peltirumpu ei tule pisteitä antamaan. Kouvolalaisjoukkue on saanut viime peleihin Ykkösessä pelaavalta MyPalta muutamia lainapelaajia ja tässä vaiheessa on arvoitus, millaisia vahvistuksia Kyrkällä nähdään. Tuskin kuitenkaan vastikään MyPaan pelaajasopimuksen tehnyttä Heikki Pulkkista nähdään Rumpua vahvistamassa, vaikka tämä toki teoriassa voisi olla mahdollista.

STPS:n kokoonpanossa ei edelleenkään nähdä pitkäaikaispoissaolijoita Antti Pulkkista, Niklas Turusta tai Juuso Kautosta. Myös joukkueen sisäistä maalipörssiä viidellä maalilla johtava Elmeri Marttinen on poissa korttitilin täyttymisen vuoksi. Niinpä uusille ratkaisijoille on taas tilaa.

Alkukaudesta vahvoja otteita esittäneet Aapeli Turkka ja Valtteri Pekkinen ovat pudonneet aloituskokoonpanosta pois viime otteluiden aikana. Näiltä nuorilta lupauksilta odotetaankin kovaa työmoraalia harjoituksissa ja vielä kovempaa asennetta peleissä, että peliaikaa tulisi jälleen lisää. Saavatko molemmat näytönpaikat lauantain kamppailussa??

SARJATAULUKKO EI NÄYTÄ MAIRITTELEVALTA STPS:LLE TÄLLÄ HETKELLÄ!

Uusvanhat paluumuuttajat Toni Loikkanen, Simo Roivainen, Hiski Ikonen ja Eetu Harmoinen ovat esiintyneet viime otteluissa jämäkästi ja rennolla pelihuumorilla. Keltamustat tarvitsevat nuoria komeettoja sekä vanhempia herrasmiehiä lauantaina, jotta pelin jälkeen pukukopissa kaikuu Peltirumpujen sijasta STPS-kopin seinät.

Lauantaina nähdään jälleen RASMUS MYLLYKSEN VAHVOJA 1 vs. 1 haastoja FC Peltirumpua vastaan.

KUVA: ANTTI TIIHONEN PHOTOGRAPHY

Joukkueen kokoonpano näyttää kaikesta huolimatta vahvalta lauantaina, sillä muutamasta poissaolosta huolimatta joukkueen runko pysyy samana. Viime ottelusta sivussa ollut kapteeni Huttu on jälleen pyörittämässä peliä keskikentällä, Loikkanen ja Manner pitävät puolustusta pystyssä Remu Koikkalaisen kanssa ja Myllys laittaa puolustusta kahville.

STPS – FC Peltirumpu lauantaina 3.8. klo. 15.00 Kyrönniemi.

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!