AAPELI TURKKA

Viime vuoden huilin jalkapallosta pitänyt Aapeli Turkka palaa kaikkien savonlinnalaisten jalkapallonystävien iloksi Edustus-STPS:n pelaajistoon täksi kaudeksi.

Vuonna 2019 hyvän tulokaskauden pelannut Aapeli sai hetkeksi tarpeekseen jalkapallosta ja keskittyi enemmän itsensä kehittämiseen niin henkisellä kuin fyysiselläkin puolella. Niinpä tänä vuonna vastustajien kiusana pörrää ärsyttävän nopea Aapeli Turkka 2.0.

Valmentaja Kai Niiranen on erittäin tyytyväinen Aapelin paluusta:

”Aapeli on valehtelematta yksi Suomen nopeimpia jalkapalloilijoita, jos katsotaan ensimmäisiä askeleita. Tämän kaverin frekvenssi on aivan hurja. Jos Aapelia osataan ruokkia oikein kesän peleissä, niin hän tulee tekemään hurjaa jälkeä hyökkäyspäässä.”

Harjoitusten peliosuuksissa on saattunut koomisia tilanteita, kun Aapelin prässinopeus on yllättänyt pitkäjalkaiset topparit ja pallon paikalla onkin ollut pelkkää Tanhuvaaran hallin ilmaa. Onneksi loukkaantumisilta on vältytty toistaiseksi.

Aapeli kommentoi mediajaoston haastattelussa asioita seuraavasti:

”On mukavaa, kun jalkapallo maistuu jälleen hyvältä. En kyllä välivuotenakaan pelkästään sohvalla makaillut, vaan Kulmasportilla kävin säännöllisesti. Räjähtävyyteni ja nopeuteni on peräisin geeneistä ja näitä vahvuuksia kehitin systemaattisesti salilla.”

Edustus-STPS:n mediajaosto kävi Tanhuvaaran hallissa seuraamassa harjoituksia eikä valmentaja Niirasen kommentit Aapelin nopeudesta ole mitään höpöttelyä. On selvää, että terveenä pysyessään Aapeli tulee aiheuttamaan kaudella paljon hienoja hetkiä vihreällä veralla kauden 2021 aikana.

Yhdessä olemme vahvempia.