As times goes by. On kiitosten ja huilin aika.

Edustus-STPS:n johtokunta- ja taustatyötä monen monituisen vuoden ajan tehneet pj Jame Mikkonen, Kai Niiranen, Juuso Kautonen ja Tuomo Nurmela kiittävät kaikkia tukena ja matkassa mukana olleita. Ja siirtyvät ainakin toviksi pelkästään katsomon puolelle. Mene ja tiedä…

Olemme näinä vuosina joutuneet katsomaan tylyä totuutta muutaman kerran silmästä silmään. Synkin hetki oli touko-kesäkuussa 2021, kun koko seuran toiminnallinen olemassaolo oli uhattuna.

Tuon jälkeen reilun kahden vuoden aikana tapahtunut edustus-STPS:n toiminnassa peilautuu meille tuota alkukesän 2021 momentumia vasten. Kun selvitimme tuon veitsi kurkulla -hetken, kaiken sen jälkeen tapahtuneen olemme ottaneet nöyränä ja kiitollisina vastaan. Niin ilon kuin surkeudenkin hetket.

Uskomme vahvasti paikallisen futiksen entistäkin valoisampaan tulevaan ja myös siihen, että kurssi kääntyy pettymysten jälkeen pelikentänkin puolella menestykseksi. Koemme, että nyt seuratyön tekemiseen tarvitaan lisää voimaa ja näkemystä. On uusien ideoiden ja niiden toteuttajien aika.

Myös parin vuoden mittainen someperiodi päättyy tähän päivitykseen. Tässäkin kohtaa puikkoihin on aika astua muita tekijöitä.

Joten kiitos hei!