JESSE JÄPPINEN JA SAHMARAN

STPS:n tämän kauden yksi parhaista pelaajista löytyy joukkueen pelin ytimestä eli keskikentältä. Vuoden loukkaantumistauon jälkeen tositoimiin palannut Jesse Jäppinen pelaa jatkossa keltamustissa numerolla 3. Kolmosdivisoonan tyylikkäimpiin lukeutuva STPS:n pelipaita sai Sahmaranin logon etumukseen, kun Pizzeria Sahmaran ja Jesse Jäppinen löivät kättä päälle yhteistyösopimuksen merkiksi viime viikolla.

Özcan Sahindal ja Jesse Jäppinen yhteiskuvassa Pizzeria Sahmaranissa. STPS:n edelliskauden pelipaita komeilee nimikirjoituksella varustettuna ravintolassa aitiopaikalla.

Sahmaran on Jesse Jäppisen kummiyritys tällä kaudella ja molemmat osapuolet ovat erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön. Kummiyrityksen logo komeilee Jessen pelipaidassa ja Sahmaranin nimi mainitaan STPS:n kotipeleissä aina, kun Jesse tekee tekee mainitsemisen arvoituksen suorituksen. Ja ”Jesehän” tekee. Niinpä Sahmaran saa näkyvyyttä ottelutapahtumissa. Myös stps.fi -sivuilla sekä muilla some-kanavilla pelaaja ja kummiyritys kulkevat käsi kädessä. 

Özcan Sahindalille näkyvyys ei ole kuitenkaan tärkein asia. Hän näkee, että paikallista jalkapalloseuraa on tuettava aktiivisesti. Hän haluaa olla mukana tukemassa STPS:ää myös jatkossa ja viritteillä on monenlaisia projekteja. Tästä eteenpäin Sahmaranin työntekijät käyttävät työlippiksinään STPS:n toimittamia keltamustia fanilippiksiä. Lisäksi osapuolet tekevät yhteistyötä STPS:n saunan tiimoilta, sillä varaamalla STPS:n saunan ruokapuoli hoituu Sahmaranin kautta. Ilmainen kuljetus ja -10% alennus takaavat sen, että saunottelun lomassa ei nälkä pääse yllättämään.

STPS ja Sahmaran toivottaa kaikki katsojat tervetulleiksi STPS:n kotiotteluihin kaudella 2020.

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!