Kompakti kotkalaisvieras vei pisteet Kyrönniemeltä

Tänään kotijoukkueen hyökkäyspäädyssä oli ahdasta, kun keltamustien vastustajaksi oli saapunut Kyrönniemen nurmelle PeKa/KyPa. Kurinalaisesti ja huolellisesti puolustanut kotkalaisjoukkue tylsytti STPS:n hyökkäyksistä vaarallisimman terän. Tila ja aika oli usein kortilla myös Jesse Huittisella.

Lähellä ja niin kaukana. Aapeli Turkan kurotus ei tälläkään kertaa aivan riittänyt maalin syntymiseen.

Kotkalaisella vierasjoukkueella oli muutama mainio maalipaikka kummallakin puoliajalla. Pari loistavaa lähitorjuntaa esittänyt keltamustien maalivahti Pyry Juurinen venyi yhtä laukausta lukuunottamatta kaikkien vierasjoukkueen laukausten tielle. PeKa/KyPa:n voittomaaliksi jäänyt osuma syntyi parikymmentä minuuttia ennen päätösvihellystä.
STPS:n toisen puoliajan lopun takaa-ajo kilpistyi tänään PeKa/KyPa:n kovaan kaksinkamppailuvoimaan ja hyvin organisoituun puolustamiseen. Keltamustien vääntäminen fyysisen vastustajan kanssa ei riittänyt maalin tekemiseen boksin sisältä.
STPS:n lippu ei ole todellakaan puolitangossa, vaikka tappiosarakkeeseen tuli uusi merkintä eikä sarjapaikan uusiminen ei ole vielä varmistunut.
Loppusarjaa on jäljellä kolme ottelua; kauden viimeinen kotipeli pelataan Kyrönniemen nurmella sunnuntaina 3.10. klo 15 KJP Kouvolaa vastaan.
Kotiottelua ennen keltamustat pelaavat vieraissa Haminassa HaPK:ia vastaan lauantaina 25.9. Kauden päätöspeli LiRyä vastaan Lappeenrannassa pe 8.10. saattaa ratkaista sarjapaikan kohtalon. Panoksia on siis riittävästi kauden loppuun saakka.