Kouvola Tour 2022, osa kaksi: Kolme pistettä KJP:ltä

KJP – STPS 0 – 4 (0-2). STPS:n vieraspeliturnee jatkui viime viikonlopun tapaan Kouvolassa. Viikko sitten Myllykoskella pelatussa MyPan 75-vuotisjuhlaottelussa keltamustille jäi statistin rooli, mutta nyt kotijoukkue KJP soitteli pelissä toista viulua STPS:n määrätessä pelin tahdin.

Viimeisten viikkojen aikana sairastelut ja loukkaantumiset ovat runnelleet STPS:n rivejä. Kouvolaan saatiin pitkästä aikaa jalkeille iskukykyinen rosteri, joka oli pystynyt myös valmistautumaan KJP-otteluun harjoituskentällä yhdessä. MyPa-pelin avauskokoonpano oli muuttunut seitsemän pelaajan verran. Keltamustien riveissä debytoi mainiosti maalivahti Rami Tahvanainen.
Ensimmäinen puoliaika sujui loppuhetkilleen saakka tunnustelevissa merkeissä. Elmeri Marttinen pääsi jakson lopussa iskemään kylmää vettä KJP:n niskaan, ja entisestään kotijoukkueen suita mutruun veti Eeki Tuunaisen (3) tekemä keltamustien toinen maali puoliajan lisäminuutilla.
Field day. Keltamustien kaksikko Marttinen (9) ja Tuunainen olivat Kouvolassa pitelemättömiä. Molemmat onnistuivat toisella puoliajalla vielä kertaalleen muun STPS-joukon tukiessa upeasti tämän päivän kapellimestareita.
Tavoitteen mukaisesti edetään. Kotimatkalle linnakaupunkiin matkasi kolmen sarjapisteen lisäksi huojentunut valmennus sekä joukkue. Välimatka putoamisviivaan kasvoi kuuteen pisteeseen.

Vieraspeliturnee jatkuu ensi viikonloppuna Joutsenossa sarjakolmosta Kultsua vastaan. Seuraava kotikoitos on perjantaina 9.9. klo 19 Talvisalon Noblessa Areenan uutukaisella tekonurmella.