Featured Video Play Icon

MAAILMAN YMPÄRI 80 PÄIVÄSSÄ

Englantilainen herrasmies Phileas Fogg kiersi maailman ympäri 80 päivässä. Sitä pidettiin mahdottomana. Me kierrämme sen vieläkin nopeammin! Haemme mukaan lapsiperheitä – vanhempia, aikuisia, nuoria, lapsia – keräämään liikettä ”yhteiseen pottiin”, jotta onnistumme kunnianhimoisessa tavoitteessa eli kerätä liikettä yhteensä 42 000 kilometriä. 

Käytössämme on HeiaHeia-sovellus, jossa on alusta, hyvinvointiohjelmat ja sisältö samassa paketissa. Sovellus motivoi käyttäjää liikkumaan lähtötasosta riippumatta, sillä liittymällä yhteisöömme, käyttäjä saa yli 50 erilaista hyvinvointiohjelmaa käyttöönsä aina arkiliikkumisen lisäämisestä puolimaratonohjelmaan tai kehonpainoharjoittelusta ohjattuun kuntosaliharjoitteluun videoineen ja viikko-ohjelmineen. Keskiössä on oma liikuntapäiväkirja ja yhteisön kannustaminen. Meillä on oma virtuaalinen ympäristö vertaistuelle ja alusta toimii hyvinvointikampanjoiden kotina, jossa on myös reaaliaikainen mittari kampanjan tilanteesta.

Olemme ensimmäinen seurayhteisö Suomessa, joka kiertää maapallon ympäri ja ensimmäinen seurayhteisö, joka käyttää sovellusta lapsiperheiden kanssa. Lähde mukaan historialliselle matkalle ja ota perheenjäsenetkin mukaan. Näin yksinkertaista se on:

1. Lataa HeiaHeia sovelluskaupasta
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.heiaheia&hl=fi
Apple: https://apps.apple.com/fi/app/heiaheia/id785436387?l=fi

2. Luo tili (vahvista myös sähköposti)

3. Liity yhteisöömme koodilla STPS1946

Jotta opimme sovelluksen käytön, ensimmäinen hyvinvointikampanja on kerätä 10 000 hyvinvointipistettä. 
H:\TUOTTAVUUTTA HYVINVOINTIA KOHENTAMALLA\HeiaHeia\Haasteet\Hyvinvointipisteiden määräytyminen.png

Kampanja alkaa maanantaina 1.6 ja kaikki liike lasketaan! 

Koiran ulkoiluttaminen, siivoaminen, aamulenkki, saunominen… Kaikista saa pisteitä. Tunnin lenkkeilystä tai trampalla hyppimisestä saa vähän enemmän pisteitä, kuten myös hyvistä yöunista. Kaverin kannustamisesta saa myös pisteen! Yhdistämällä oman älykellon sovellukseen, siirtyvät kellon tiedot synkronoidessa automaattisesti HeiaHeiaan.

10 000 pistettä kerättyämme olemme valmiit matkalle maailman ympäri. Sitä ennen tietenkin palkitaan yhteisö ensimmäisen haasteen onnistuneesta suorittamisesta, mikä tapahtuu arpomalla yhteisön jäsenten kesken.

Keräämme liikettä yhteiseen pottiin lokakuun loppuun asti ja erilaisia haastekampanjoita tulee lisääkin. Lapset on hyvä saada yhteisöön mukaan, sillä mielessämme on klassiset pihapelijaot – aikuiset vastaan lapset. Kumpi tiimi liikkuu enemmän? On hyvä mainita, että kaikki tiedot mitä sovellukseen laittaa, on mahdollista saada yksityiseksi, jolloin kukaan muu ei suorituksia näe, mutta samalla tavalla kerryttää liikettä yhteiseen pottiin.

Meillä on Facebookissa suljettu ryhmä Stepsiläiset maailman ympäri, johon kannattaa liittyä. Sinne päivitämme ohjeita ja julkaisemme viikoittain kampanjan tilanteita, toki reaaliaikainen mittari on myös sovelluksessa.

Kaikki tämä on ilmaista, jonka mahdollistaa Etelä-Savon Liikunta ry ja Etelä-Savon Ely-keskus.

Yhteyshenkilö: juuso.kautonen@gmail.com, 0405429980

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

H:\ELOA JA ILOA\Hanke + EU\esli logo.jpg

H:\ELOA JA ILOA\Hanke + EU\vipuvoimaa.png

H:\ELOA JA ILOA\Hanke + EU\eu-lippu.png

Etelä-Savon ELY-keskuksen yhteystiedot