Mikkelin Urski oli tyly paikka keltamustille

Mahalasku. STPS:n keskiviikkoillan vierailu Mikkelin Urskissa sujui pelin ensimmäistä kymmenminuuttista lukuunottamatta mollivoittoisesti. Toisen puoliajan viimeinen varttitunti oli savonlinnalaisvieraille suorastaan sysimusta, kun MiKP laittoi verkkoa tötterölle urakkatahtiin. Alistuneet ja luovuttaneet STPS:n pelaajat poimivat palloa maalistaan peräti neljään otteeseen.

Kahdella tehdyllä maalilla voitetaan usein jalkapallopelejä, mutta kahdeksalla omiin päästetyllä harvemmin. Elmeri ”Der Bomber” Marttinen onnistui viemään STPS:n johtoon entistä seuraansa vastaan pelin alkuhetkillä, mutta Pallokissat kuittasi nopeasti pelin tasoihin sekä meni johtoon Lucas Dos Santosin maaleilla. Toisella puoliajalla isännät karkasivat kolmen maalin johtoon ennen kuin Elmeri onnistui kaventamaan illan toisella osumallaan.
Kehittymiskohteet selkeitä. Ottelun viimeinen vartti oli STPS:n heikoimpia esityksiä tällä kaudella. Keltamustien tekeminen ja toiminta vuosi sekä puolustamisen että asenteen kohdalla. Puolustuspelaamisen ja henkisen tilan kuntoon saattamisen aika on NYT.

Jokainen tsäänssi on mahdollisuus. Mikkelin synkkää keskiviikkoiltaa ei ole aikaa jäädä märehtimään, kun jo lauantaina 24.9. klo 15 Kyrönniemelle vastaan asettuu sarjan jumbopaikalla majaileva Ristiinan Pallo. Osuuskauppa Suur-Savo kumppanoi ottelua.

Tervetuloa seuraamaan, kun STPS:n kotitaika murtuu!