SOINTU KUMPULAINEN JA SAVONLINNASALI Tähän kuvaan on saatu ikuistettua tilanne, josta kaikki savonlinnalaiset kulttuurinystävät Soinnun tunnistavat. Kuva on otettu vuonna 2016 ilmestyneestä STPS:n omasta lehtiliitteestä.

ONNEA SOINTU KUMPULAINEN!

Savonlinnan kaupunki palkitsi keskiviikkona vuonna 2019 menestyneitä urheilijoita sekä arvokasta työtä seuroissaan tekeviä toimihenkilöitä.

Edustus-STPS:n pitkäaikainen ”äitihahmo” Sointu Kumpulainen oli yksi palkituista. Sointu on tehnyt korvaamattoman arvokasta työtä savonlinnalaisen edustusjalkapalloilun eteen vuosikymmenen ajan. Jalkapallon pariin Kumpulainen tuli poikiensa kautta noin kaksikymmentä vuotta sitten.

Viimeiset kymmenen vuotta hän on toiminut vastuullisissa tehtävissä Edustus-STPS:ssa, muun muassa seuran puheenjohtajana kolme vuotta kausina 2015–2017.

Tämän jälkeen hän on toiminut seuran talkoovastaavana organisoiden henkilökuntaa lukuisiin tapahtumiin, kuten Savonlinnan Oopperajuhlille sekä kaikkiin Savonlinnasalin tapahtumiin. Savonlinnasalilta saadut tulot ovatkin olleet jo vuosia Edustus-STPS:n talouden kulmakivi.

Pyyteettömästi Sointu on haalinut talkoolaisia satoihin ja taas satoihin eri tapahtumiin ympäri vuoden. Hän on itse paikalla lähes kaikissa tapahtumissa henkilökohtaisesti ja vaikka ei olisikaan, on hän aina valmis menemään tuuraamaan talkoolaista, joka on estynyt saapumasta paikalle.

Merkittävä osa Edustus-STPS:n tuloista syntyy talkootöiden kautta ja talkoovastaavan merkitys tässä on korvaamaton.

Kukaan muu henkilö ei kykenisi samaan työmäärään, minkä Sointu on viime vuosina Edustus-STPS:lle tehnyt. STPS haluaa kiittää Sointua pyyteettömästä työstä seuran hyväksi. Isolta osalta on Soinnun ansiota, että Edustus-STPS on seurana pystynyt valmistautumaan taloudellisesti Tanhuvaaran jalkapallohallista aiheutuviin kustannuksiin.

KIITOS SOINTU!!