OP Suur-Savo

Edustus-STPS ja OP Suur-Savo syventävät yhteistyötään

Savonlinnalaisen jalkapalloilun lippulaiva STPS ja Suur-Savon Osuuspankki ovat tehneet yhteistyötä jo useiden vuosien ajan. Yhteistyöllä on ollut suuri merkitys laadukkaan ja monipuolisen seuratyön tekemisessä savonlinnalaisessa edustusjalkapalloilussa. STPS:n pääyhteistyökumppani Suur-Savon Osuuspankki pitää tärkeänä paikallisten urheiluseurojen tukemista. Pankin markkinointipäällikkö Tarja Wasenius kiittelee STPS:ää hyvästä yhteistyöstä ja toteaa, että: ”Pankin yhteiskuntavastuu tarkoittaa alueellisena toimijana vahvaa roolia. Yhteiskuntavastuu näkyy pankin kaikessa toiminnassa, mm. yhteistyökumppanuutena eri seurojen ja yhdistysten kanssa.”

STPS:n puheenjohtaja Jarmo Mikkonen iloitsee siitä, että yhteistyö on jatkunut pitkään molempia hyödyttäen ja uusia yhteistyömuotoja löytyy joka vuosi lisää. Oli valtavan hienoa tulla seuraan, jolla on tällainen yhteistyökumppani olemassa, Mikkonen juttelee.

Viime vuonna STPS otti käyttöönsä OP:n helppokäyttöisen kassajärjestelmän. Kassasovelluksen ja maksupäätteen avulla esimerkiksi kotipeleissä voidaan vastaanottaa maksut käteisellä tai kortilla. Pikkurahan puute ei ole enää este kahvin ja makkaran tai vaikkapa kausarin ostamiselle. Esimerkiksi OP-kassa oli käytössä Savonlinnan liikuntahallilla, kun Edustus-STPS toimi Juniori-STPS:n turnauksessa pelinohjaajana ja möi samalla kausikorttejaan. Huomenna OP Kassa on käytössä Juniori STPSn ja Intersport Savonlinnan kanssa pidettävässä fudispäivässä.

KAUSIKORTTIHAASTE 1946

Tänä vuonna STPS:n kausikorttikampanja perustuu seuran historiaan ja sen legendaarisiin hahmoihin ja tarinoihin. Jutut ovat olleet hyvin mielenkiintoisia ja kortit ovat menneet hyvin kaupaksi. Suur-Savon Osuuspankki haluaa olla mukana kausarikampanjassa ja on hankkinut yritykselleen viisi kpl 73€ arvoista Legenda-kausaria. Suur-Savon Osuuspankki haastaa muut paikalliset yritykset STPS:n kausikorttikampanjaan!

Varaa omasi nyt!

Tarja Waseniuksen mukaan Suur-Savon Osuuspankki haluaa olla tiiviisti mukana maakunnan hyvinvoinnin lisäämisessä. Pankin yhteiskuntavastuu täyttyy hienosti tässä yhteistyössä, kun tuetaan maailman ja Suomen harrastetuinta lajia. Waseniuksen mukaan on hienoa, että STPS:n edustusjoukkue nojaa vahvasti seuran omiin kasvatteihin, joihin jokainen savonlinnalainen pikku juniori voi itseään peilata. Parin viime kauden aikana junioreista onkin noussut edustukseen useita pelimiehiä ja tänäkin kesänä uusia nuoria nousee pelaavaan kokoonpanoon. Wasenius vinkkaa, että STPS-kausikorttilaiset saavat 250 € alennuksen Suur-Savon OP-Kiinteistökeskuksen välityspalkkiosta (etu ei koske minimipalkkiota).

Yhteistyö näiden kahden merkittävän paikallisen toimijan välillä jatkuu myönteisissä merkeissä ja molemmat toivottavat kaikille menestyksekästä kevättä ja kesää 2019.