OTTELUENNAKKO: STPS – LaPa

Yläloppusarja alkaa STPS:n osalta kahdella kotiottelulla. Nyt sunnuntaina Kyrkällä vastaan tulee LaPa ja viikon päästä sunnuntaina lohkoa dominoinut PeKa Kotkasta. Kahden kotiottelun jälkeen kausi jatkuu kahdella vieraspelillä, kun keltamustat matkustavat Imartalle IPS:in vieraaksi sekä Kouvolaan, jossa vastassa on KJP Sudet. Kauden päättää kotiottelu SavU:a vastaan lauantaina 26.9. Viisi kovaa ottelua on STPS:n pelaajilla vielä edessä.

STPS:n hyvä yrittäjä Elmeri Marttinen palaa kokoonpanoon nilkkavammansa jälkeen. Kuva: Antti Tiihonen photography.

STPS:n omalaatuinen hyökkääjä Elmeri Marttinen on kuntoutunut täyteen iskuun nilkkavammastaan ja kommentoi joukkueen sisäistä maalipörssiä vakavalla ilmeellä.

-Kyllähän tämä on vähän noloa, että toppari on tehnyt yhtä paljon maaleja kuin minä. Toisaalta se on ihan sama kuka tekee maalit, kunhan voitetaan Sudet. LaPa:a vastaan on tärkeää, että kärkipelaajat huolehtivat maalinteosta.

Vakavasti puhuttuna Marttisen paluu avauskokoonpanoon asettaa prässin jälleen korkealle ja se tietää LaPa:n puolustukselle kiireitä. Yhdessä Valtteri Pekkisen kanssa he muodostavat lohkon ärsyttävimmän kärkiparin.

STPS saa sunnuntaina jalkeille iskukykyisen joukkueen, jolla voidaan prässätä vanhaan malliin. Kuva: Antti Tiihonen photography.

Parissa viime pelissä STPS on joutunut muokkaamaan pelisuunnitelmaa uuteen uskoon. Kokoonpanohuolien seurauksena koko kentän prässiä ei ole voitu harrastaa ja vastustaja on päässyt normaalia helpommalla. Sunnuntaina kokoonpanoon palaa Marttisen lisäksi myös Roope Leskinen. Sen sijaan Teemu Pulkkisen, Eetu Harmoisen ja Simo Roivaisen pelaaminen on vielä epävarmaa.

Yläloppusarjan omalta osalta ovat aloittaneet SavU ja Sudet keskinäisellä ottelulla. Sudet murskasi SavU:n 5-0, joten alkukauden haparointi alkaa olla Susilla taakse jäänyttä elämää ja Kouvolassa haaveillaan vielä realistisesti PeKa:n saavuttamisesta lohkon piikkipaikalta.

STPS:n pitää latautua yläloppusarjan peleihin 100% eikä alkusarjassa tuttuihin murskanumeroihin kannata tuudittautua. Jokainen ottelu yläloppusarjassa tulee vaatimaan keltamustilta onnistunutta 90 minuuttista. Sunnuntain vastustaja LaPa on ennakolta heikoin joukkue yläloppusarjassa ja STPS haluaa saada lentokelin päälle hävityn SavU pelin jälkeen. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa STPS pyöritteli LaPa:n kumoon maalein 4-0, mutta tuosta ottelusta LaPa:lta puuttui muutama kova tekijä Toni Tanninen mukaanluettuna. Ottelu alkaa sunnuntaina lukemista 0-0 ja 90 minuutin ja lisäajan jälkeen tiedetään kummalle lisätään sarjataulukkoon kolme pistettä, ellei sitten pelata tasapeliä.

TULE NAUTTIMAAN KAUPUNGIN PARASTA FUTISTA KYRKÄLLE SUNNUNTAINA KLO. 15.00!

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!