Otteluennakko STPS – Union Plaani

Avauspisteiden metsästys jatkuu

Sunnuntaina on jälleen uusi mahdollisuus joukkueellamme avata pistetili. Kotipelistä Union Plaania vastaan tavoitteeksi on asetettu ottaa vihdoin(kin) se 3 pistettä.

Kuluneen viikon aikana joukkueeseen on saatu vahvistuksia niin Italiasta kuin Ranskastakin. Harjoituksissa on myös nähty vierailemassa vanhoja edustuksen ”konkareita”, jotka valmentajan mukaan ovatkin tervetulleita paikkakunnalla ollessaan edustuksen treeneihin.

Uudet pelaajavahvistukset

Viimeisten viikkojen aikana on joukkueen pelaajarinkiin liittynyt mukaan ranskalainen Alexandre Layec ja Italian kautta Savonlinnaan muuttanut argentiinalainen Leonardo Penalva. Mediaosasto on päässyt muutaman viikon ajan ihastelemaan molempien treenaamista ja pallonkäsittelytaitoja.

Alexandren ja Leonardon mukaantulon myötä ovat pelaajat sekä valmennus päässeet harjoittamaan omia espanjan, ranskan ja englannin kielen taitojaan. Alexin pelitaidoista pääsemme nauttimaan elokuun ajan. Leon peliälyä ja taitoja joukkueemme pääsee hyödyntämään puolestaan koko loppukauden. Pelaako kumpikin huomisessa pelissä avauskokoonpanossa? Se selviää tulemalla katsomaan peliä Kyrönniemen kentälle.

Viestiä pelaajilta

Pelaajat ovat valmistautuneet tulevaan peliin hyvällä fiiliksellä. Alkukauden pelit on nollattu mielestä. Joukkue lähtee parantamaan erityisesti hyökkäyspeliään, joka on aiemmissa peleissä tökkinyt.

Uudet vahvistukset mahdollistavat pelaamisen useammalla taktiikkavaihtoehdolla. Saattaa myös olla, että jotkut pelaajistamme nähdään totutusta poikkeavalla pelipaikalla.

Joukkue on viikon aikana treenannut hyvällä liikkeellä ja huumorilla, ja uudet pelaajavahvistukset ovat selkeästi tuoneet piristysruiskeen Kyrönniemen harjoitusnurmikolle. Mediaosasto havaitsi jopa osassa harjoituksia ruuhkaa pelaajista. Tämä toivottavasti lupaa hyvää tuleviin peleihin, joissa jokainen saatu piste on tärkeä ja onnistumisia tarvitaan leveällä rintamalla.

Sunnuntain pelistä on tiedossa jotain uutta pelillisesti, mitä tällä kaudella ei ole vielä Kyrönniemen kentällä nähty. Mitä kaikkea tämä pitääkään sisällään, se selviää tulemalla seuraamaan peliä Kyrönniemen katsomoon. Peli Union Plaania (Heinola) vastaan alkaa sunnuntaina klo 15.00.