https://www.stps.fi/uutiset/kahden-metrin-kausari-2020/

PELAAJIEN ESITTELY OSA 3

Keskikenttäpelaajat: Marko Huttu 35, Jesse Jäppinen 19, Niklas Pulkkinen 16, Teemu Pulkkinen 35, Javad Hussaini 18, Patrik Pakkala 20, Roope Leskinen 20.

Tavallisesti Kaakon Kolmosessa STPS on tottunut siihen, että se on joukkueista ainoa, joka pyrkii pelaamaan palloa keskikentän kautta. Pallollisen taidon puuttuessa jalkapallon helpoin taktiikka on pitkän pallon potkaiseminen puolustajilta suoraan ylös hyökkääjille. Tällaisessa taktiikassa keskikenttäpelaajien rooliksi jää vain irtopallojen rouhiminen ja pallon seuraaminen katseella. STPS on viime vuosina pyrkinyt pelaamaan palloa laadukkaasti maata pitkin ja on luonut sillä Kaakon Kolmosen tunnistettavimman pelitavan. Tämä taktiikka ei ole kuitenkaan tuonut kaivattua tulosta ja jo viime vuonna peli kehittyi yhä suoraviivaisemmaksi.

Tämän vuoden STPS:n hyökkäyspelaaminen perustuu monipuolisuuteen ja yllätyksellisyyteen. Keskikentän kapelimestarina toimivat vuoden loukkaantumisen jäljiltä paluun kentille tekevä Jesse Jäppinen ja kapteeni Marko Huttu.

Analyysissä Jesse Jäppinen.

Jesse Jäppinen 19, on nuoresta iästä huolimatta ehtinyt loukkaantua kentällä ja sen ulkopuolella lukuisia kertoja. Tästä huolimatta tämä kyltymätön pallon rakastaja ja himotreenaaja on ehtinyt luoda itselleen erittäin pehmeän pallokosketuksen, kestävyysurheilijan juoksukunnon sekä viimeisimpänä katseenkestävän ylävartalon. Näistä aineksista on tehty jalkapalloilija Jese, joka pitkän loukkaantumisen jälkeen tekee täksi kaudeksi paluun keltamustiin.

Jesse ”Jese” Jäppinen johtaa STPS:n keskikenttää kaudella 2020. Kuva: Antti Tiihonen Photography

Tämä vaatimaton Pihlajaniemen Pallon eli PiPa:n kasvatti hakee tälle kaudelle ehjää kokonaista kautta jalkapallon parissa. Suurimmat ja villeimmät unelmat ja haaveet jalkapalloilun suhteen ovat Jesseltä hiukan himmenneet, mutta kiistatta Jesse on onnistuessaan yksi Kolmosen parhaimmista keskikenttäpelaajista. Vuoden pelaamattomuus saattaa näkyä ensimmäisissä otteluissa, mutta ehjänä pysyessään Jese 2.0 sulattaa monien puolustuksen lisäksi myös muutaman fanin kesän 2020 aikana. STPS:n mediajaosto odottaa Jeseltä vahvaa uurastusta keskikentällä sekä perusvarmaa pallollista pelaamista ja toivottaa loukkaantumisvapaata jalkapallokautta.

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!