SavUa ilman tulta – STPS:n ”kotitaika” edelleen rikkomatta

STPS ei kyennyt rikkomaan kauden 2022 kestänyttä tappiollista kotipeliputkeaan mikkeliläistä Savilahden Urheilijoita vastaan. Kolme katkaisupalloa on kuitenkin jäljellä.

Hippo ottelua isännöimässä.
STPS:n pääyhteistyökumppani OP Suur-Savo ja isännöi ottelua. Osuuspankin pitkäaikainen ja luotettava työntekijä Hippo sai kuuluttaja Juuso Kautoselta ohjeita pelin alkuseremonioita varten.
Kotijoukkue tuli otteluun energisenä ja nälkäisenä. Keltamustat hallitsivat ottelutapahtumia ensimmäisen puolituntisen aikana. Johtomaalin tekeminen ei kuitenkaan onnistunut muutamasta maukkaasta maalipaikasta huolimatta.
Se oli sitten siinä. Keltamustien ottelusuunnitelmaan tuli ikävä muutos, kun Elmeri ”der Bomber” Marttinen joutui jättämään kentän alaraajavamman vuoksi ensimmäisen puoliajan lopulla.
Katse kohteessa. SavU oli vaarallisimmillaan erikoistilanteissa ja vastahyökkäyksissä, joista yhden jälkitilanteesta mikkeliläiset siirtyivät johtoon 34 minuutin kohdalla.
Toisen puoliajan alussa keltamustat painoi päättäväisesti hyökkäyksiä SavU:n päätyyn. Kotijoukkueen takaa-ajo muuttui nopeasti kahden maalin eron jahtaamiseksi. Kentän parhaimmistoon kuuluneen SavU:n kapteenin Arttu Loukiaisen johtama puolustus kesti myös tämän kulmapotkutilanteen. Kulman jälkitilanteesta valkopaidat iskivät terävästi vastaan ja…
… pelipalloa kaivettiin toistamiseen kotijoukkueen maalista.
Sinnikäs ja yritteliäs STPS ei luovuttanut. Kroppaa laitettiin vahvasti likoon. Eeki Tuunainen tällä kertaa verkon perukoilla.
SavU kuitenkin kesti. Vieraat synkistivät keltamustien iltaa vielä ottelun loppuhetkillä kolmannella osumalla.

Seuraavan kerran STPS pelaa kotipelin lauantaina 24.9. klo 15 Kyrönniemen viheriöllä ristiinalaista Ri-Pa:a vastaan. Osuuskauppa Suur-Savo isännöi.