Viime kaudella STPS:n edustusjoukkue näytti tältä. Kuva: Antti Tiihonen photography

STPS 2020

Savonlinnalaisen edustusjalkapalloilun lippulaiva STPS on aloittanut kauteen valmistautumisen. Ylimenokaudella harjoituksia oli 2-3 kertaa viikossa ja nyt vuodenvaihteen taituttua joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa. Helmikuuhun saakka harjoitusten pääpaino on fysiikan monipuolisessa kehittämisessä. Toki myös pallokosketuksia otetaan punnerrusten ja kyykkyjen välissä, mutta ketteryyden, voiman ja kestävyyden kehittäminen ovat etusijalla.

Remu Koikkalainen jatkaa STPS:n maalinsuulla.
Kuva: Antti Tiihonen photography

Ensi kesän runko on pelaajiston suhteen kasassa ja tällä hetkellä harjoitusringissä on seuraavat pelaajat:

Remu Koikkalainen, Eeki Tuunainen, Niklas Turunen, Henri Manner, Jere Malinen, Valtteri Pekkinen, Teemu Pulkkinen, Marko Huttu, Antti Pulkkinen, Ari-Matti Meriläinen, Elmeri Marttinen, Jesse Jäppinen, Rasmus Myllys, Patrik Pakkala, Antti Ahtilinna, Joonas Puhakka, Juho Olenius, Hekmatullah Ahmadi.

Tämän 18 pelaajan listan ulkopuolelle jäi kymmenkunta pelaajaa, jotka eivät ole vielä varmoja pelaamisestaan STPS:ssä. Tuleva kausi näyttää siis valoisalta ja ensimmäiset harjoituspelitkin ovat jo sovittu. STPS:n mediajaosto toivoo pelaajille tsemppiä koulun ahtaisiin saleihin. Tämä talvi on toivon mukaan viimeinen, jolloin tällaista tasoitusta annetaan lohkon muille joukkueille!

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA