STPS aloitti yhteistreenit vaihtelevalla menestyksellä

STPS:n edustusjoukkue aloitti kevyessä tihkusateessa yhteiset joukkuetreenit kahden kuukauden pakollisen Korona-tauon jälkeen. Kahdeksan viikon eli 56 päivän mittaiseksi venyneen omatoimijakson aikana STPS:n pelaajat ovat harjoitelleen yksin, pareittain tai pienissä ryhmissä turvavälit huomioiden.

https://www.stps.fi/uutiset/kahden-metrin-kausari-2020/
https://www.stps.fi/uutiset/kahden-metrin-kausari-2020/

Päävalmentaja Kai Niiranen oli suunnitellut harjoitukset nykyisiin ohjeistuksiin soveltuen. Pelaajat ottivat alkulämpimän 17 pelaajan voimin syötellen ja liikkuen koko kentällä. Välillä kokoonnuttiin suureen rinkiin turvavälit huomioiden, jossa tehtiin dynaamisia venyttelyitä. Tunnin tehokas treeni sisälsi myös maalintekoa, syöttödrillejä sekä ketteryys- ja nopeusharjoitteita.

Pelaajien ilmeistä päätellen yhteistreenien alkamista oli odotettu kuin keväisin kutuhaukea katiskaan. Keltamusta STPS-henki näkyi huumorina ja pienenä kuittailuna heti treenien alusta alkaen. Maalintekoharjoitusta leimasi vaihtelevuus. Syötöt eivät napsahdelleet totutun samettisesti jalkaan, eikä maalien takana olleet verkot tahtoneet riittää, kun pelaajat totuttelivat pitkän tauon jälkeen maalipuiden väliin osumista. Joukkue pääsee toukokuun ajan kentälle noin kolme kertaa viikossa, joten pikku hiljaa syötöt ja vedot alkavat osua kohteisiinsa.

Joukkueen pelaajien ja taustojen katseet ovat tiukasti kesäkuun 14. päivässä, jolloin kausi, ainakin tämän hetken tiedon mukaan alkaa Kyrönniemen stadionilla. Vastaan asettuu viime kaudella Kakkosesta Kolmoseen pudonnut Kouvolan Sudet, joka on etukäteen lohkon kovin joukkue.

Tule mukaan keltamustan joukkueen kannustajaksi ja hanki Kahden metrin kausari nyt heti täältä: https://www.stps.fi/uutiset/kahden-metrin-kausari-2020/

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!