TIEDOTE: STPS menetti kolme sarjapistettä!

STPS voitti kauden avausottelussa KJP Sudet tyylipuhtaasti 2-0, mutta kabinettipäätöksellä ottelu on tuomittu Susien 3-0 vierasvoitoksi.

Ottelun päätyttyä Susien taustaorganisaatio teki palloliittoon vastalauseen. Protesti koski ottelupöytäkirjasekoiluja, joiden seurauksena kaksi STPS pelaajaa eivät olleet merkittynä ottelun sähköiseen pöytäkirjaan. Palloliiton sääntö-, määräys,- ja kurinpitoasiantuntija Matti Räisänen toteaa päätöksessään STPS:n peluuttaneen pelioikeudettomia pelaajia ja lopputulos muutetaan Susien 3-0 voitoksi. Lisäksi STPS:lle annetaan 100 € sakko.

STPS:n GM JUUSO KAUTONEN HARMITTELEE KOLMEN PISTEEN MENETYSTÄ.

STPS:n oman vastineen mukaan ottelun erotuomari sekä molempien joukkueiden taustat ovat tienneet ennen ottelun alkua pelaajien puuttumisesta pöytäkirjasta. STPS käytti tilanteessa maalaisjärkeä ja peluutti näitä pelaajia sinisilmäisesti olettaen, että tarvittavat korjaukset pystytään tekemään lopullisiin pöytäkirjoihin ottelun jälkeen.

Valitettavasti näin ei kuitenkaan ollut, vaan joukkueen upea taisteluvoitto kääntyi protestin myötä Susien eduksi. Edustus-STPS:n general manager Juuso Kautonen nostaa reilusti käden pystyyn virheen merkiksi:

”Asia on erittäin valitettava, mutta täytyy myöntää, että taustat pettivät kauden avausottelussa. Tällä hetkellä pelaajamateriaali on edustusjoukkueen osalta leveä ja pelaajia riittää, mutta taustat ovat edelleen valitettavan kapoiset. Muutaman inhimillisen sattumuksen seurauksena emme saaneet taustatehtäviä hoidettua ottelutapahtuman vaatimalla tavalla. Tästä kuitenkin opittiin ja mennään eteenpäin. Joukkueelta on pyydetty anteeksi ja nyt katseet käännetään kohti lauantain kotipeliä. ”

STPS:n slogan on viime vuosina ollut ”YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA” ja lauantaina STPS:n kannattajilla on mahdollista näyttää tämä saapumalla helteiselle Kyrönniemelle katsomaan Savonlinnan viihdyttävintä jalkapalloa.