Kuva: Antti Tiihonen Photography

STPS AGGRESSIIVISENA MIKKELISSÄ!

Torstai-iltana nähtiin Urpolassa kahden rakkaan vihollisen kohtaaminen, kun hyvätasoisessa ottelussa STPS kohtasi Kakkosessa pelaavan Mikkelin Kissat.

STPS lähti otteluun kovalla prässillä kahden kärjen taktiikalla. Tämä yllätti Kissat täysin, sillä STPS sai lukuisia riistoja vaarallisella vyöhykkeellä ja keltamustien maali oli monta kertaa lähellä Valtteri Pekkisen ja Elmeri Marttisen toimesta.

Ensimmäinen puoliaika oli vauhdikasta ja hyvätasoista peliä, jossa mikkeliläiset saivat kokea STPS:n kovuuden useaan kertaan. Ottelun tuomari salli kovan pelin, joka usealle kissapelaajalle oli hieman liikaa. Niinpä torikokouksilta eikä itkuilta vältytty.

Toisella puoliajalla ottelun painopiste siirtyi enemmän STPS:n kenttäpuoliskolle, mutta kuparinen rikkoutui vasta aivan ottelun loppuhetkillä. Huippunopea Appiah Nelson viimeisteli hienon puskumaalin kulmapotkusta. Viimeisellä sekunnilla Nelson paukutti ottelun toisen maalin, kun STPS haki hieman riskillä tasoitusta. Ottelu päättyi siis 0-2 tappioon.

STPS sai ottelusta sen mitä halusi. Kova 90 minuuttinen Kakkosen joukkuetta vastaan hyvällä kokoonpanolla oli juuri se, mitä tässä vaiheessa harjoituskautta kaivattiin. Pelaajat saivat uskoa omaan tekemiseensä ja siihen, että parhaana päivänä mikä tahansa Kolmosen joukkue on voitettavissa.

STPS toivoo kevään koittavan, jotta Talvisalo-Areena sulaa lumesta ja kauden 2020 joukkue päästään esittelemään kotijoukkueen kannattajille harjoituspelin muodossa.