KANNATTAJAKORTTI 2022

Kausi alkaa LAUANTAINA 23.4. klo 15.00 Talvisalon Noblessa-areenalla – Tule keltamustaan joukkoomme mukaan kannustamaan!

Linnakaupungin jalkapalloseuran uudelleenrakentaminen aloitettiin heti viime kauden selviytymistaistelun tauottua. Päätimme, että kaudella 2022 pärjäämme kovassa Idän Kolmosessa. Lähdimme uudistamaan toimintaamme – sekä joukkueen urheilutoiminnan että seurassa tehtävän taustatyön osalta. Laadimme seuralle valmennuslinjauksen, otimme mm. käyttöön valmennuksen ja pelaajien tueksi suomalaisen CoachTools -valmennusalustan sekä tarkensimme seuratoiminnan vastuunjakoa.

Uudistumalla luomme vakautta ja jatkuvuutta paikalliseen kilpailulliseen aikuisjalkapalloon. STPS:n ja joukkueen pelaajien tehtävä on toimia aiempien vuosien ja vuosikymmenten tavoin esikuvana ja innoittajana kaupunkimme junioripelaajille. Tarjoamme laadukkaassa urheilu- ja lajiympäristössä pelaajille myös näytön paikan isompiin ympyröihin.

Tarvitsemme edelleen kaudella 2022 sinun, arvoisa savonlinnalainen jalkapallon ystävä, vankkumatonta tukeasi ja kannustustasi. Henkistä tukea STPS:lle pääset antamaan tulemalla kannustamaan katsomoon ja aineellista tukea lunastamalla KANNATTAJAKORTIN 2022.

KANNATTAJAKORTTI 2022:n hinta on 20,22€/Kpl.

Kannattajakortin lunastamalla tuet paikallisen futiksen pitkien ja kunniakkaiden perinteiden jatkumista sekä uuden tulevaisuuden rakentamista. Talvisalon Noblessa-areenalla ja Kyrönniemen nurmella tullaan tänäkin vuonna näkemään futista, jota on viihdyttävintä seurata paikan päällä – kannattajakorttia näyttämällä olet tapahtumien ytimessä. Ottelutapahtumien lisäksi kannattajakortilla voit lunastaa etuja, joita seuran yhteistyökumppanit tarjoavat.

Tule nauttimaan Savonlinnan kesän ykkösjoukkuelajista paikan päälle!

Tilaa tästä:

KANNATTAJAKORTTI 2022

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA