STPS:N EDUSTUSJOUKKUEEN KAUSI PÄÄTTYY LAUANTAINA. KUVA: Antti Tiihonen Photography

STPS – IPS

Vielä kerran tällä kaudella STPS:n mediajaosto kokoontuu yhteen kirjoittamaan ennakkoa tulevan päivän otteluun. Kausi on ollut antoisa ja vivahteikas mediaseksikkyyden kannalta katsottuna. On ollut hienoja sopimusuutisia, pahoja loukkaantumisia, hienoja nousuja otteluissa, järkyttäviä sulamisia ja ennen kaikkea taisteluilmettä ja luonnetta.

Kauden viimeiseen otteluun Kyrkälle vastustajaksi saapuu Imatran Palloseura. Imatra on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä ja sen kausi on mennyt selvästi yli odotusten. Sen kausi on ollut aikamoista vuoristorataa, kun isolukuisia voittoja on seurannut ihmeelliset tappiot. Esimerkkinä käy 10-0 tappio Ristiinan Pallolle. Maaliero imatralaisilla on kaksi miinuksella ennen kauden viimeistä peliä.

STPS saavutti tällä kaudella minimitavoitteensa eli säilytti sarjapaikan. Kausi on ollut hyvää yritystä ilman voittoputkia. Maaliero näyttää -3, joka kertoo, että pinnoja voisi hyvinkin olla kymmenen enemmänkin. Tänä vuonna lähes kaikki tasaväkiset ottelut kääntyivät lopulta vastustajalle. Tällaisia pelejä olivat esim. KyPa kotona, SavU kotona, Peltirumpu vieraissa, Union Plaani vieraissa. Yhden maalin tappioita keltamustilla oli kaiken kaikkiaan seitsemän kappaletta ja tämä on varmasti sarjan ennätys tämän vuoden osalta.

Lauantain ottelussa ei ole sarjasijoituksellisesti panosta. Perinteen mukaan STPS haluaa kiittää kannattajiaan kauden viimeisessä ottelussa pelaten viihdyttävää ja kaikkensa antavaa jalkapalloa. Myös erilaiset vapaapotkukuviot ja pelipaikkakokeilut ovat todennäköisiä.

MUUN MUASSA TÄLLASIA AIHIOITA ON LAUANTAINA LUVASSA.
KUVA: STPS:N ERIKOISTILANNESEMINAARISTA

Ensi kauden sunnittelu on pelaajiston osalta aloitettu. Tilanne siltä osin vaikuttaa hyvältä. STPS tiedottaa asioista mahdollisimman pian. Pelaajatunnusteluista mediajaosto on saanut tietoonsa paljon ns. tornihuhuja. Tällä hetkellä näyttää siltä, että ensi kauden joukkue saadaan kasattua sellaiseksi, että maalin tappiot käännetään vähintään maalin voitoiksi.

LAUANTAINA 28.9 KAUDEN PÄÄTÖSOTTELU STPS – IPS KLO. 13.00

TULE MUKAAN !

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!