Keltamustille kauden avausvoitto

Kolme sarjapistettä jäivät ensimmäisen kerran tällä kaudella Savonlinnaan, kun STPS laittoi Kouvolan KJP:n Kyrönniemen nurmella polvilleen maalein 3-0 (2-0).

Aapo Karttusen tekemä komea avausmaali vapaapotkusta oli B-juniori-ikäisen STPS-kasvatin ensimmäinen aikuisten peleissä. Muista kotijoukkueen maaleista vastasivat Richard Richard ja Aapeli Turkka.

Keltamustien kapteeni Patrik Pakkala pelasi tällä kertaa hyökkäyksen kärkenä. Siirto puolustuslinjasta tutulle pelipaikalle oli onnistunut veto valmentaja Ari Pasaselta. Pate totesi paikalliselle medialle ottelun jälkeen että ”Hyvältä tuntuu ja on tätä odotettukin. Hyvää peliä olemme pelanneet aiemminkin, mutta nyt saatiin palkinto. Varmasti tämä antaa meille itseluottamusta jäljellä oleviin peleihin.”
Maalivahti Pyry Juurinen oli keltamustien tuki ja turva ottelun vaikeilla hetkillä. Kauden ensimmäinen nollapeli.

Täysi pistepotti oli todella tärkeä loppukautta ajatellen. Runkosarja päättyy ensi viikonloppuna vierasotteluun IPS:aa vastaan Imatralla. Sen jälkeen alkaa STPS:n tämän kauden projektin toinen vaihe – taistelu sarjapaikan puolesta kuuden joukkueen alaloppusarjassa.