OTTELUENNAKKO STPS – Liry

Viime viikonloppuna nähtiin Joutsenossa joukkueeltamme kauden parasta peliä Kultsun vieraana, vaikka tappio pelistä tulikin (3-0). Ensimmäiset 15 minuuuttia oltiin vaikeuksissa, mutta jakson loppukohti peli parani huomattavasti ja palloa pystyttiin pitämään hyökkäysalueellakin hallussa. Toisella puolikkaalla lämpimässä säässä olimme heti alusta lähtien hyvin pelissä mukana, vaikkakin Kultsu vielä pari maalia Pyryn selän taakse tekikin.

Valmentajan mukaan STPS oli toisella puolikkaalla pelaavampi joukkue, vaikkakin haastetta peliin lisäsi avauskokoonpanoon kuuluvien nuorten pelaajien Jeren, Roopen ja Yohan lievät loukkaantumiset ensimmäisen puolikkaan aikana. Lisäksi mediajaoston korviin on kantautunut tietoa, että tolppien välissä on Pyry jälleen kerran venynyt useita kertoja loistavasti pallon eteen. Tämä tietää vain hyvää tuleviin kotipeleihin, nuorentunut pakkiosastomme voi luottaa, että tukea ja ohjetta pelin aikana tulee takuuvarmasti.

Tällä viikolla on harjoituksissa tuleviin kotipeleihin valmistauduttu huolella, jalostaen Kultsu pelissä hyvin sujuneita pelitaktillisia asioita eteenpäin. Ohessa on myös jatkettu pallollisen pelin kehittämistä ja maalien tekemistä, joista toivottavasti saamme jo tulevana perjantaina nauttia useamman kerran kotijoukkueen toimesta. Huomiseen kotipeliin Liryä vastaan STPS lähtee luottavaisin mielin, tavoitteena pelata kauden parasta peliä ja samalla aukaista vihdoin maalihanat auki.

Viimeistelyharjoituksissa mediajaoston korviin kantautui pelaajien suunnalta viestiä, että tulossa on tiukka peli. Jokaisella on tiedossa, että pelataan erittäin tärkeistä pisteistä kotikentällä, joten voittamaan lähdetään. Tavoitteena on pelata suunnitellun taktiikan mukaan viihdyttävää jalkapalloa, josta lopputuloksena on STPS kauden ensimmäiset pisteet. Viimeistelytreenien aikana pienessä tuulenvireessä saattoi jopa mediaosaston korviin kantautua, että hyökkäyspään kärjet lupailivat omien maalitilien aukaisemista perjantai iltana. Joten sehän lupailee vain hyvää meidän kannalta ja toivottavasti maali-iloittelua vierasjoukkueen maaliin.

Tervetuloa nauttimaan lämpimästä kesäillasta ja jännittämään kuka STPS nuorista tekee ensimmäisenä maalin Liryn verkkoon. Kotipeli Kyrönniemen kentällä alkaa klo19.00. Kahviosta on mahdollisuus pelin aikana ostaa makeaa ja suolaista purtavaa lisukkeilla, myös kahvia ja virvokkeita on tarjolla. Näin tuet Juniori-STPS P11 -joukkuetta.