Kymin Palloilijat – STPS

STPS matkaa kauden toiseksi viimeiselle vierasreissulle lauantaina positiivisin miettein. Ottelu on hieno haaste nuorelle joukkueelle eikä mitään hävittävää ole. Vastustaja on kuntopuntarin ykkösjoukkue KyPa, joka on edellisen kerran hävinnyt toukokuun lopussa.


KyPa on siis ainakin teoriassa vielä sarjan voittokamppailussa mukana. Se on murskanuut vastustajat tieltään hurjin lukemin viime aikoina. 7-8 maalia ottelussa eivät ole tälle joukkueelle mitenkään ihmeellisiä lukemia. Kun katsotaan koko kautta, KyPa on paukuttanut maaleja vastustajan maaliin yli neljän maalin keskiarvolla. STPS:n vastaava luku on lähes 2,5. Nollille ei lauantain ottelussa tulla jäämään.

Hiski Ikosella riittää lauantaina varmasti tehtävää KyPa:a vastaan.
Kuva STPS – Kultsu pelistä 16.8. Antti Tiihonen Photography.

Ottelun lähtökohdat ovat hankalat keltamustille. Joukkueen kapteeni M Huttu on sivussa polvivamman vuoksi ja puolustuksen lukko Henri Manner väänsi nilkkansa edellisessä ottelussa niin, ettei kykene tulevana viikonloppuna pelaamaan. Niinpä mahdollisuuden saavat monet pelaajat, jotka ovat edellisissä peleissä jääneet hieman pienemmälle vastuulle.

Esimerkiksi Niklas Pulkkinen, Aapeli Turkka ja Antti Ahtilinna tulevat saamaan isot minuutit lauantaina.

Niklas Pulkkinen, Speedy Loikkanen ja Joona Nieminen ovat isossa roolissa puolustuksellisesti KyPa:a vastaan.
KUVA: Antti Tiihonen Photography

STPS kokoonpano kokonaisuudessaan lauantain kamppailussa:

Miska Voutilainen, Toni Loikkanen, Hiski Ikonen, Joona Nieminen, Niklas Pulkkinen, Eeki Tuunainen, Teemu Pulkkinen, Rasmus Myllys, Elmeri Marttinen, Hekmatollah Ahmadi, Patrik Pakkala, Erno Siitonen, Aapeli Turkka ja Antti Ahtilinna.

YHDESSÄ OLEMME VAHVEMPIA!