Keltamustille piste Ristiinasta

STPS piti ensimmäisen kerran vastustajan nollilla tällä kaudella, kun keltamustat venyi maalittomaan tasapeliin sarjajumbo RiPa:n vieraana Ristiinassa. Päävalmentaja Joel Kerminen (kolmas pelaaja vasemmalta) teki myös debyyttinsä idän kolmosessa tultuaan vaihdosta kentälle pelin loppuhetkillä.
Tästä ei futisottelun olosuhde parane – kuin Kyrönniemellä. Ottelu pelattiin Ristiinassa erinomaisessa kesäkelissä hyvälaatuisella luonnonnurmella. Viileän mutta vähälumisen alkukesän jälkeen parinkymmenen plusasteen lämpö alkoi näkymään pelaajissa toisella puoliajalla. Tossu alkoi painamaan.
Ympäripyöreää ja tarkkaa tekemistä. STPS pyrki pitämään palloa ja juoksuttamaan vastustajaa. Keltamustat operoivatkin pallolla pelin aikana enemmän kuin kotijoukkue, mutta RiPa:n maalitolppaa lähemmäksi palloa ei saatu edes erikoistilanteista. Valkopaitainen kotijoukkue puolestaan pyrki iskemään STPS:n pallonmenetysten jälkeen vastaan. Kummankaan joukkueen tekemä taktinen valinta ei tuottanut maalia ja pisteet jaettiin.
Kriittinen menestystekijä kunnossa. Riittävällä aamupalalla STPS:n yhteistyökumppanin Osuuskauppa Suur-Savon liikenneasemalla Juvalla varmistettiin muutama tunti ennen peliä, ettei pelaajien elimistöstä lopu energia.

STPS pelaa seuraavan kerran lauantaina 18.6. klo 15 alkaen Kyrönniemen nurmella KJP Kouvolaa vastaan. Ennen juhannusta on lisää herkkua tarjolla keskiviikkona 22.6. klo 19, kun vieraaksi Kyrönniemelle saapuu MiPK Mikkelistä.